Když Tvrdík nasypal zlaťáky, šla ČSA k šípku

Tyhle kecy ala Mundel mě oravdu iritují! Když jim Tvrdík nasypal do korýtka, hned jim byl osud ČSA naprosto ukradený!

Copak copak pane čtenáři? Které kecy? Optali jsme se na foru, co má čtenář na mysli. Šlo přesně o tohle:

S firmou ale stejně v uvozovkách zemřu, protože pracovat 25 let pro legendu, která v době, kdy jsme byli přijímáni, byla nedostižným cílem všech leteckých nadšenců, to jistě člověka poznamená tak, že mi nemůže být jedno a nemohu se ušklíbat nad tím, v jaké je dnes firma situaci. Lidé, se kterými jsem měl spory, firmu záměrně utopili.

Ano ano, takto mluví všichni odboráři. Ale jen do chvíle, než dosáhnou svého cíle – to znamená zvýšení platů a snížení počtu povinných hodin v letadle, případně nehorázných kompenzací za překročení limitů zaměstnavatelem, který je v úzkých a nemá jiné řešení..

Proč Mundel a jemu podobní neodmítli zvýšení platů? Kdyby těmto zmetkům šlo skutečně o firmu se kterou vyrostli a Mundel s ní umře:) zvýšení platů by nikdo z nich nepřijal. Opak je však pravdou, peníze shrábli a osud ČSA je v tom samém okamžiku přestal zajímat. Nikomu z nich nedošlo, že zvýšení se týká jednoho či dvou platů do chvíle, než budou převedeni do sesterské firmy za ještě menší platy než ty původní a následně propuštěni.

Kdo je tu osel který nevidí dál než dva tři kroky? Pan Mundel tvrdí o vedení firmy, že jsou to oslové, kteří prodejem majetku řešili několik kroků vpřed bez jakékoliv vize. Reálným faktem je, že samotné odboráře čekaly dva jisté kroky:
– převedení do účelně založené sesterské firmy
– vyhazov na dlažbu
Odborář skučí v Kazachstánu, ČSA ale stále žije.. Jejich zánik ještě nikdo neohlásil. Kdo je tu tím oslem bez jakékoliv vize ?? Není to ten český, tak hlasitě hýkající, že je slyšet až z Kazachstánu? 🙂

Kdo je tu tedy za pitomce?? :)) Hehehe smějeme se Mundelovi a jemu podobným v Aeronovinách..

Sumasumárum
Prachy prachy a zas jenom prachy. Nejde nikdy o peníze, ale ty prachy jsou vždy na prvním místě:)) Asi tak nějak to v letectví funguje:))

Comments are closed.